adverlet atas


Mar 5, 2011

aq lelaki kasanova??

SEBUT JE NAMA MUHAMMAD AMIRUL SHAFIQ..SAPE X KENAL KT SMK PADANG MIDIN???SATU SEKOLAH KENAL AQ...LELAKI HENSEM + BADAN SASA + ANAK DATO' + PLAYBOY + best student...hah,,itulah aq...kalau tanya girls kt skolah tu dah berapa ramai dah yang jadi awek aq...dari form 1 sampai la form 6...ish,,dahsyat2...dari usia per'kapel'an sehari hingga sebulan...takkan lebih dari sebulan usia perkapelan aq...kenapa??sebab aq mudah bosan dengan manusia...kenapa mcam tu??ntah...dalam diam aq akui aq kesunyian..hati dan jiwa aq kekosongan...ntah apa yang masih kosong dalam hidup aq ni walaupun hidup aq sudah lengkap...semuanya aq ada...aq jugak suka mintak duit dgn daddy..almost every week x kurang dari rm500 aq akan mintak...sebab???macam2 aq nak buat...shopping + pgi spa + mandicure...dulu2 ada my dad bg kredit card...every hujung bulan bila bill dah sampai umah,,daddy pasti akan membebel kt aq pasal bil tu...ye lah...bil paling banyak yang pernah dia bayar ialah rm5000...last2 dia dah bekukan akaun bank aq...ish,,susah2..pikir pnya pikir,,tp fikiran aq ni pendek walaupun aq budak genius,,aq pilih jalan hitam(macam trade mark BOHSIA- jangan pilih jalan hitam)...bermodalkan rupa paras + tubuh yg aq ada ni,,aq cuba jadi anak ikan kpd mak2 datin..actually aq buat kerja ni sebab aq desparate...i need money...banyak duit yang perlu aq belikan...pernah satu ketika,,aq dapat tawaran bkerja di syarikat modelling...salary about rm3000 sebulan..tp aq dah cakap td,,jumlah tu x cukup...i need at least rm6000 sebulan..tu x termasuk bill n anything else...dah ramai mak2 datin yg aq kikis duit mereka...berratus2 ribu..pernah jugak aq bertanya pada mereka kenapa mereka curang pada suami mereka...jawapan mereka mudah..mereka kesunyian...mereka dahagakan kasih sayang sang suami...suami mereka sentiasa sibuk...walaupun aq tahu dalam diam aq menghancurkan masa depan mereka,,duit melebihi segalanya...aq dibutakan oleh wang...duit...dalam masa yang sama,,aq menempah maut...menemani isteri orang...kerja gila...silap hari bulan aq jadi mangsa...tp tu pilihan terakhir...my mom n my dad x kisah aq buat kerja ni??dorang sibuk...keluar 7.30 pagi balik 11.30 malam...balik umah penat...teros tido..dan aq???terus terabai....setiap malam secara puratanya aq akan peroleh rm 1,000...kalau every day aq buat kerja ni,,aq akan dapat rm30,000...masyuk...tp duit tu semua biarlah aq je yg gunakan semua...aq khuatir bila orang lain gunakan duit tu,,duit tu akan jadi darah daging mereka...darah daging haram...biarlah aq je yang tanggung seorang diri...pendek kata,,setiap siang hari lepas aq ke sekolah macam biasa...dan balik sekolah aq akan shopping...malam aq bekerja...every weekend aq akan ke spa...rehatkan diri...disebabkan perangai aq yang pura2 baik kat sekolah,,cikgu2 x syak apa2 kt aq...kawan2 pon sama...dorang masih cakap aq manusia sempurna...baik…aq gunakan kesempatan ni utk aq dapatkan duit banyak2…hipokritkah aq???tp aq buat semua ni bersebab…terlalu banyak sebab utk aq utarakan...dan aq harap kerja yg aq buat ni bukan selamanya jadi kerjaya aq kerana bukan cita2 aq untuk jadi macam ni…
p/s : aq tkde idea nak write lagi sebab ni aq just reka je…klo aq punyer pengalaman sendiri mmg aq tulis byk2 lagi…..

3 comments:

Rose Garden said...

adesshh trkjut wawa bile read this entry . haha

αզιℓαн αʏʋиι said...

hahaha ! ingt btol td .. smngt bce ew !
hehehe ;)

aNiss :):) said...

semangat bace!!

customer online

jangan klik kanan